Om Snusfabrikken

Brewhouse AS står bak Brewshop.no, som er en ledende og anerkjent bryggebutikk for hjemmebryggere og mikrobryggerier i Norge. Med sans for det gode håndverk, og erkjennelsen av at det beste produktet lager man ofte selv, så har vi tatt steget videre fra hjemmebrygging av øl til nå også hjemmelaget snus. Vi etablerte derfor nettbutikken Snusfabrikken.no i august 2021, som er Brewshop sin lille søsterbutikk.

Vi har med Snusfabrikken.no som mål å være den ledende aktøren i Norge innen gjør-det-selv snus. Vi har bevilling for import, og er norsk eksklusiv distributør av X-15 fra Sverige. Med produkter fra både X-15 og Prillan, så finner du Norges største sortiment innen hjemmelaget porsjonssnus hos oss. 

Våre kjerneverdier er det samme som våre kunder i Brewshop.no kjenner oss for, og det er akkurat de samme folkene som jobber for deg som kunde her på Snusfabrikken.no. Det gir en stor sikkerhet for at vi har høyeste fokus på god kundeservice, rask levering og gode priser.

Brewhouse AS har fått flere utmerkelser, som vi er utrolig stolte av. Vi ble blant annet Gasellevinner Midt-Norge 2019, og kom i 2021 inn på Financial Times sin liste over Europas 1000 raskest voksende selskaper, FT 1000: Europe´s Fastest Growing Companies. 

Er du også interessert i øl, og vurderer å begynne å brygge selv ? Eller kanskje du allerede er en dedikert hjemmebrygger ? Sjekk ut Brewshop.no.